Inschrijven


U bent van harte welkom voor een informatief gesprek en een rondleiding. Hierbij leiden wij u rond door ons gehele kindcentrum. U krijgt daarbij informatie over de mogelijkheden in opvang en onderwijs, passend bij uw kind.
Voor de eventuele aanmelding ontvangt u van ons tijdens het gesprek een inschrijfformulier. Die van de school is tevens hier onder te downloaden. We leggen u graag uit hoe de aanmelding en inschrijving in zijn werk gaat.
 

Kinderopvang SKAR

Wilt u uw zoon of dochter direct inschrijven bij Kinderopvang Skar? Dat kan. Via deze link komt u uit bij de juiste pagina.
 

Bernulphusschool

Nieuwe leerlingen kunnen het gehele jaar door worden aangemeld en ingeschreven. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de directie.  U krijgt dan, indien gewenst, een inschrijfformulier mee of u kunt hem hier downloaden: Inschrijfformulier Bernulphusschool (Let op, u kunt uw kind alleen aanmelden via dit formulier nadat er een persoonlijk gesprek heeft plaatsgevonden).
 

Doorgaande lijn binnen het Kindcentrum

Wanneer uw kind al gebruik maakt van dagopvang in ons Kindcentrum en ouder dan 3 jaar is, is er de mogelijkheid om vanuit het kinderdagverblijf te wennen binnen onze kleuterunit. De peuters maken spelenderwijs kennis met onderwijs door middel van het speelleerplein. Kinderen van de dagopvang en school maken hier tegelijkertijd gebruik van. De pedagogisch medewerkers en leerkrachten hebben onderling contact en zorgen uiteraard voor een warme overdracht.

 

Powered by BasisOnline