top of page
Kids Blazende Bellen

Bso-tijd is vrije tijd

Buitenschoolse opvang

We zijn er voor een goed gesprek. Of voor het zetten van een kopje thee terwijl jouw kind een goed boek leest, een spelletje speelt of huiswerk maakt. Kinderen willen hier het liefst de hele middag buiten spelen. Onze groene omgeving biedt daar ook alle ruimte voor. Daarnaast bieden we veel leuke activiteiten aan en zorgen we ervoor dat de kinderen naar hun eigen vereniging kunnen, zoals naar judo, dansen, turnen en muziek. 

Onze groepen

Er zijn vier basisgroepen die zijn ingedeeld op leeftijd, met een open-deuren-beleid. Je kind start bij de eigen groep en mentor, waarna het kan kiezen voor verschillende activiteiten. Deze activiteiten kunnen ook buiten hun eigen groep plaatsvinden. 

  • Tijgers 4-5 jaar

  • Panters 5-6-7 jaar

  • Beestenboel 7-8 jaar

  • Vlinders 8+ 

 

De bso is gevestigd in het gebouw van de school. Dit zorgt niet alleen voor een veilig en vertrouwd gevoel bij de kinderen, ze zijn ook met een paar passen bij de bso. De kleuters worden door de pedagogisch medewerkers opgehaald uit de klas. Er is nauw contact met de leerkrachten en de intern begeleider van school.

In de vakanties zijn er leuke uitstapjes, zo gaan we naar de bioscoop, genieten we van een goochelaarsvoorstelling, een museumbezoek of volgen we een workshop bij een andere bso-locatie. 

Meisje met konijnenoren
Kinderen op basketbalplein

Meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat je eerst graag een kijkje wilt nemen op onze locatie. Je bent van harte welkom! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden alle vragen die hebt. 

bottom of page