top of page
kruipende peuter

Het voelt een beetje als thuis

Dagopvang

Als je bij ons binnenstapt, ervaar je een huiselijke sfeer. Onze lichte ruimtes zijn ingericht met warme kleuren en veel speelhoeken. Wij bieden kinderen graag de ruimte en begeleiding om op hun eigen manier en tempo de wereld te ontdekken.

Onze groepen

Het kinderdagverblijf bestaat uit drie groepen: 

  • Babygroep 0-2 jaar

  • Peutergroep 2-4 jaar

  • Verticale groep  0-4 jaar

Ieder jaar wordt een logopediescreening gehouden onder alle peuters, door de logopediste van het Landelijk Logopedie Bedrijf.

Houten soldaten in plastic boot
Leuke babyjongen

Doorgaande lijn

De thema's die we binnen de kinderopvang gebruiken, zijn dezelfde als in de school. ​Wanneer je kind al gebruik maakt van dagopvang in ons Kindcentrum en ouder dan 3 jaar is, is er de mogelijkheid om vanuit het kinderdagverblijf te wennen binnen onze kleuterunit. De peuters maken spelenderwijs kennis met onderwijs door middel van het speelleerplein. Kinderen van de dagopvang en school maken hier tegelijkertijd gebruik van. De pedagogisch medewerkers en leerkrachten hebben onderling contact en zorgen uiteraard voor een warme overdracht.

Kennismaken?

We kunnen ons voorstellen dat je eerst graag een kijkje wilt nemen op onze locatie. Je bent van harte welkom! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden alle vragen die hebt.

Schattige baby kruipen
bottom of page