top of page

Starten in groep 1

Voor het eerst naar school

De eerste keer naar school is altijd spannend, niet alleen voor je kind maar ook voor jou als ouder. Dat begrijpen onze leerkrachten maar al te goed. Want hoe gaat dat nu eigenlijk, zo’n dag in de klas?

 

Om jullie alvast een beter idee te geven, maakten onze kleuterjuffen een boekje met praktische informatie over de dagelijkse gang van zaken in groep 1/2. Zo start je die eerste schooldag een stuk fijner.

Boekje is onder constructie

Inschrijven

Kennismaken en inschrijven

Wil je graag een keer komen kijken op onze school? Neem dan gerust contact met ons op, je bent van harte welkom! We leiden je rond door ons gehele kindcentrum. Je krijgt daarbij informatie over de mogelijkheden in opvang en onderwijs, passend bij je kind en thuissituatie. 

Ben je na je bezoek enthousiast en mogen we je kind binnenkort op de Bernulphusschool verwelkomen? Schrijf dan je je kind in. Nieuwe leerlingen kunnen het gehele jaar door worden aangemeld en ingeschreven, Hiervoor vul je het inschrijfformulier in dat je tijdens de kennismakingsafspraak ontvangt.

(Let op, je kunt je kind alleen aanmelden via dit inschrijfformulier, nadat er een persoonlijk gesprek heeft plaatsgevonden).

Doorgaande lijn

​Wanneer je kind al gebruik maakt van dagopvang in ons Kindcentrum en ouder dan 3 jaar is, is er de mogelijkheid om vanuit het kinderdagverblijf te wennen binnen onze kleuterunit. De peuters maken spelenderwijs kennis met onderwijs op het speelleerplein. Kinderen van de dagopvang en school maken hier tegelijkertijd gebruik van. De pedagogisch medewerkers en leerkrachten hebben onderling contact en zorgen uiteraard voor een warme overdracht.

Leuke babyjongen
bottom of page